- 1 pak oliebollenmix kant en klaar
- 0,75 liter handwarm water
- 100 gram boter of margarine
- snufje zout
- zakje vanillesuiker
Smelt de boter.
Doe de mix in een beslagkom.
Voeg water en de gesmolten boter toe.
Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
Laat het beslag in de kom, afgedekt met plastic, 30 tot 45 minuten rijzen bij kamertemperatuur.
Vet het wafelijzer in (dit hoeft alleen bij het bakken van de eerste wafel) en laat het ijzer goed warm worden.
Schep het beslag in het wafelijzer. Bak de wafels in circa 4 minuten gaar en goudbruin.
Serveer de wafels warm met eventueel wat boter en poedersuiker, jam, warme chocoladesaus, enz.
Doe de mix in een beslagkom.
Voeg water en de gesmolten boter toe.
Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
Laat het beslag in de kom, afgedekt met plastic, 30 tot 45 minuten rijzen bij kamertemperatuur.
Vet het wafelijzer in (dit hoeft alleen bij het bakken van de eerste wafel) en laat het ijzer goed warm worden.
Schep het beslag in het wafelijzer. Bak de wafels in circa 4 minuten gaar en goudbruin.
Serveer de wafels warm met eventueel wat boter en poedersuiker, jam, warme chocoladesaus, enz.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten