zaterdag 31 december 2016

Caramel short cake

bodem
55 gr suiker
120 gr roomboter
180 gr zelfrijzend bakmeel
Snuf zout
 Alles met elkaar mixen  verspreiden over een met bakpapier beklede bodem van 26 cpik gaatjes in het deeg met een vork.
Afbakken op20minuten in een voorverwarmede oven van 180 graden.

Dan is het tijd voor de vulling
120 gr boter
120 gr suiker
1 blikje gecondenseerde melk
Alles bij elkaar goien in een pannetje met een dikke bodem en alles roerend aan de kook bregen blijven roeren en 5/10 minuten door lten pruttelen
Let op het is bloed heet niet proeven !!,!,

Stort dit in de bakvorm em laat het geheel afkoelen in de koekast...geen tijd? Doe het in de vriezer;)


Tijd vor de topping 200 gr naar keuze au bain marie smelten en er over doen ...na 20 minuten de boek in stukjes snijden ..hij kan heel moeilijk te snijden zijn na een aantal uur ...

Dit kan je ook in mini vormen maken gebruikdan siliconen vormen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten