maandag 2 januari 2012

#speculaas cupcake met amandelspijsvulling


  we zitten nu in sint tijd dus tijd voor een gevulde speculaas cup cake!!!
goed voor 12 cupcakes

nodig 
#125 gr zelfrijzend bakmeel
#125 gr roomboter op kamer temperatuur
#125 gr bruine basterdsuiker
#2 eieren op kamer temperatuur
#5 eetlepels honing  
#2 theelepels speculaaskruiden
# amandelspijs
# snufje zout

verwarm je oven tot 180 graden 
mix de boter en suiker door elkaar  tot de suiker volledig is opgenomen ..doe het bakmeel erbij .
daarna de rest erdoor..
doe in de muffinvorm je cupcake  papiertjes van jouw keuze
schep met een ijslepel 1 bol in een cupje ...
snij de amandelspijs in een vierkant blokje van 1 cm .duw dit in het beslag ..niet helemaal tot aan de bodem.
als je amandelspijs nog ziet is geen probleem de cake beslag rijst er over heen .
plaats het in de oven voor 20 minuten .
je cakes zijn klaar als je een saté prikker in de cakeje prikt en er droog uit komt ..
geniet er van  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten