vrijdag 2 maart 2018

Gevulde kiptandori

dit recept is gebaseerd op het recept van ashley willems aangepast naar mijn smaak
Want ik wil naaast de kip ook graag veel groente erbij omdat mij. Boys dan hun portie binnen krijgen en ik vind het gewoon lekkerder.
Wat heb je nodig
1 kg kipfilet
300gr  griekse yochert
250gr creme fraise
2 rode uitjes
1 RODE PAPRIKA
1 GELE PARIKA
3 TENEN KNOFLOOK
3 eetlepels tandori kruiden
2 eetlepels honing
1 pak bevroren spercibonen


snij de kipfilet in stukjes bak de kip in de olijfolie samen met de uien knoflook en paprika hoog aan
gooi het in de slow cooker de griekse yochert en honing ,tandori kruiden erbij roer de boel goed om .
zet de slowcooker op low voor 3 uur
zet de slowcooker nu op 1\2 uur voeg de spercibonen en creme fraise erbij .
dik in met 2 eetlepes maizena toe te voegen .
proef voeg zout en peper erbij ..

lekker met een eitje een lente uitjes vers gesneden erbij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten